Voorstellingen - UITGESTELD

Beste,

Omwille van het Corona-virus werd er door het bestuur beslist om de voorstellingen op zaterdag 21 en zondag 22 maart en vrijdag 27 en zaterdag 28 maart te annuleren. We hebben even op ons laten wachten, we hadden nog vele vragen die bleven open staan maar we hebben we een beslissing genomen!
De voorstellingen worden verplaatst naar het weekend van 13 februari en 20 februari 2021.
Vermoedelijk zullen er bijkomende voorstellingen nodig zijn afhankelijk van het maximaal aantal plaatsen per voorstelling.
Alle tickets worden terugbetaald gezien we niet weten hoeveel mensen we zullen mogen plaatsen in de zaal na Corona.
De tickets gaan we in de loop van juni terugbetalen, dit zal gebeuren via het rekeningnummer waarmee u de tickets betaalde.
Indien u cash betaalde tijdens de voorverkoop, gelieve dan uw rekeningnummer voor 7 juni door te mailen naar info@toneelinmoere.be OF contact op te nemen met Christiane (0497/69 55 51)

Met vriendelijke groet,

Henk Vanhove
Voorzitter TIM

Schat, mag ik je mijn schat voorstellen

Dr. Swaenepoel is een heel druk bezet gynaecoloog. Zijn vrouw voelt zich erg verwaarloosd en, om hem hierop te wijzen, voert zij een minnaar ten tonele. De reactie bij haar man is wel anders dan ze verwacht had, want hij komt met een minnares op de proppen. Door een vergissing denkt hij dat een patiente zijn minnares is, en als degene die moet doorgaan voor zijn minnares ook nog verschijnt, loopt alles behoorlijk uit de hand en volgen de misverstanden en komische situaties elkaar op in een razend tempo.
Er zijn momenteel geen komende voorstellingen.

Komende voorstellingen

Schat, mag ik je mijn schat voorstellen

Scroll naar top